flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ КОНКУРС "МОЛОДИЙ ПРАВНИК РОКУ"

14 вересня 2017, 12:29

СТАРТУВАВ ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ КОНКУРС

"МОЛОДИЙ ПРАВНИК РОКУ"

     Координаційною радою молодих юристів України при Міністерстві юстиції України проводиться Всеукраїнський щорічний конкурс серед молодих юристів на краще професійне досягнення “Молодий правник року 2016”.

    Завдання Конкурсу -  визначити найвагоміший вклад молодих правників у професійний розвиток та професійну підготовку та сформувати громадську оцінку діяльності правників як окремих особистостей.

      Конкурс проводиться за номінаціями: молодий державний службовець, молодий адвокат, молодий помічник адвоката, молодий науковець, молодий юрисконсульт, молодий правник - громадський діяч, молодий працівник судової системи, молодий нотаріус.

      Взяти участь у конкурсі можуть юристи, які на момент проведення конкурсу досягли не більше 35-ти років, мають вищу юридичну освіту та досягли найкращих результатів за фахом протягом року. Кількість учасників Конкурсу не обмежується. 

      Заявки для участі у Конкурсі подаються до 18 вересня 2017 року включно до Організаційного комітету шляхом надсилання анкети та пакету відсканованих документів (що підтверджують досягнення) на е-мейл: krmjua@gmail.com. 

         Більш детальну інформацію можна дізнатись на офіційному веб-сайті – www.krmj.org.ua та https://www.facebook.com/molodipravnik/.