flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Перший загальнонаціональний форум «НЕЗАЛЕЖНІ СУДИ ТА ВІЛЬНІ ЗМІ: СИНЕРГІЯ ЗАРАДИ МАЙБУТНЬОГО»

23 травня 2017, 12:05

 

22 травня 2017 року територіальним управлінням Державної судової адміністрації України у Черкаській області проведено регіональний форум «Незалежні суди та вільні ЗМІ: синергія заради майбутнього» в режимі відеоконференції з онлайн підключенням до аналогічного форуму який проводився у м.Києві.

Метою форуму було звернути увагу на проблемні питання щодо об'єктивного донесення інформації із зали суду до громадськості.

Учасники форуму: судді-спікери, прес-секретарі судів та відповідальні за зв'язки з громадськістю та комунікацію, журналісти регіональних видань.

Під час форуму обговорені проблемні питання взаємодії журналістів і судів, доступ до судової інформації, вітчизняний і зарубіжний досвід налагодження комунікації між судом та ЗМІ.

Організатори та учасники заходу висловили сподівання, що форум стане першим кроком на шляху подолання недовіри не тільки між суддями та журналістами, а загалом до державних інституцій, імідж про діяльність яких часто формується через представлення засобів масової інформації.