flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Підведення підсумків за 2016 рік

26 січня 2017, 10:29

 

     23 січня 2017 року на виробничій нараді суддів і працівників  суду голова суду Свитка С.Л.  і керівник апарату Катеруша О.П.  прозвітувалися про роботу Корсунь-Шевченківського районного суду за 2016 рік.
     Голова суду Свитка С.Л. звернув увагу на кількість справ, які перебували в провадженні суду у 2016 році, дотримання строків та якість розгляду справ. Проаналізовано причини зміни та скасування рішень.
      Також внесені пропозиції щодо покращення роботи Корсунь-Шевченківського районного суду, а саме:
-звернуто увагу працівників суду на належне і своєчасне повідомлення учасників процесу про час та місце розгляду справ;
- врахування судової практики вищих судових інстанцій;
-активне використання новітніх засобів комунікації;
-забезпечення  неухильного дотримання прав і свобод громадян у суді.
     Керівник апарату суду Катеруша О.П. повідомив, що на кінець звітного періоду штат суду укомплектований частково, оскільки вакантними залишаються посади двох суддів.
     У 2016 році пройшли підготовку у Національній школі суддів 2 судді районного суду та 1 працівник апарату суду.
     Протягом 2016 року Корсунь-Шевченківським районним судом було проведено експертизу цінності, упорядкування і описування документів суду постійного зберігання за 2009 – 2012 роки. 
     На виконання Рішення Ради суддів України від 5 лютого 2015 року № 5 в рамках Проекту «Система оцінки якості роботи суду: стандарти, критерії, показники та методи»  в Корсунь-Шевченківському районному суді Черкаської області з 5 по 9 вересня 2016 року проводилося опитування відвідувачів, щодо якості функціонування суду. Результати даного опитування вчасно розміщені на офіційному веб-сайті суду в розділі "Новини та події".
     Також в 2016 рокі Корсунь – Шевченківським районним судом Черкаської області двічі проводився захід «День відкритих дверей».