flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Привітання з Новим Роком та Різдвом Христовим!

29 грудня 2016, 10:03

     Зустріч Нового року – це дивовижна пора, завжди хвилююча і завжди радісна. Тому дозвольте від щирого серця привітати Вас з наступаючим Новим роком та Різдвом Христовим!
     Коли стрілки годинника зійдуться в 12 – загадайте своє найзаповітніше бажання і нехай воно обов'язково здійсниться! Новий рік – це казкове свято і ми самі можемо стати чарівниками в ньому, повірте у свій успіх і перемогу! Бажаю Вам від щирого серця завжди бути на висоті і легко долати ті вершини, яких Ви прагнете досягти в житті!
    Нехай з останніми хвилинами Старого року Вас покинуть турботи та негаразди,  а Новий - 2017 рік буде щедрим на цікаві плани, нові досягнення та професійні перемоги, багатим на добро, щедрим на успіхи і вдачі! Бажаю, щоб Ваша праця завжди була корисною, а успіхи – вагомими та переконливими! Прийдешній рік хай буде світлим, щасливим та мирним, а Різдвяна зоря запалить у Ваших серцях вогонь віри та любові, надії та оптимізму, наснаги та невичерпної енергії!
   Щастя Вам, подальших професійних досягнень, миру і злагоди в сім'ї, тепла і світла у Вашій оселі!

 
     З Новим роком та Різдвом Христовим!

З повагою,
голова суду                                                                                                                               С.Л.Свитка