flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Привітання !

14 грудня 2016, 10:28

 

Шановні колеги!
Щиро вітаю Вас з професійним святом - Днем працівників суду!

     Саме від нашої наполегливої та самовідданої праці великою мірою залежить збереження в суспільстві стабільності, миру та спокою! Почесна й нелегка місія служіння правосуддю вимагає від нас - суддів та працівників судових органів високого рівня знань, досвіду та виняткових особистих якостей: честі, гідності, відданості справі та наполегливості. Авторитет судової гілки влади значною мірою залежить від того, як чітко функціонує кожна її ланка, як сумлінно виконує свої обов'язки кожен її працівник.
     Переконаний, що Ви завжди будете гідно виконувати свої високі обов'язки в ім'я законності, справедливості, гуманізму, захисту прав і свобод людини. Адже реалізація конституційних засад судочинства, наближення його до світових та європейських стандартів стали пріоритетами нашої держави.
     Тож нехай нашу почесну працю завжди супроводжує успіх, а кожний день повниться плідним змістом і наближає нас до спільної мети - утвердження верховенства права в нашій державі!
     З нагоди професійного свята прийміть мої найщиріші вітання і побажання вірно служити ідеалам добра і справедливості. Енергії і наснаги, міцного здоров'я і сімейного благополуччя! Нехай не зраджують Вас витримка та сила духу, не вичерпуються джерела наснаги та оптимізму, завжди будуть сонячне тепло та добробут у Ваших оселях!

     З повагою,
голова Корсунь-Шевченківського
районного суду Черкаської області                                                                                          С.Л. Свитка